Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Gröna bedragare

Men i takt med att den  ”gröna” omställningen ökat i intensitet, främst på grund av EU:s ”Green Deal” på 1 000 miljarder euro, så har ”Gröna Politiker” fått alltmer sällskap av opportunister och bedragare. När EU ställt fram så fantastiskt stora syltburkar med exportkrediter, billiga lån utan återbetalningskrav och bidrag specifikt ämnade för vindkraft och vätgas och batterier flockas opportunister och bedragare nu för att berika sig.

Industrisatsningarna i norra Sverige dragit till sig betydande organiserad brottslighet. Av de miljarder som skall ”satsas” i Norrland bedömer Europol att 5–15 procent kommer att gå direkt till kriminella organisationer.

2 kommentarer

  1. Leif

    Du verkar besatt av brottslighet och grönt. varför inte all brottslighet inom företagsvärlden? JAAA, ni i bänghögern tittar ju bort, när det passar.

    l

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Som sagt var brottsligheten inom företagsvärlden är PRECIS vad jag skriver om i inlägget. Det är brottsliga företagare som snor åt sig inom grön omställning. Det är även inom välfärdsföretagen som det bedrivs brottslig verksamhet. Det är ju inte som du tror i ditt inlägg privatpersoner som snor åt sig ur EU syltburken . Men företagens ägare är slutdestination för kulorna givetvis. Du verkar att ha svårt för att se verkligheten och svårt att läsa vad som skrivs . Din mission i livet verkar bara vara kasta skit ikring dig .För aldrig har du fortsatt att argumentera när du kastat dyngan . Är nog inte många här som tar dig på allvar för jag vet att inte bara jag är drabbad 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.