Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Politikerförfall !!

INGEN, varken nuvarande eller dåvarande politiker som sitter eller har suttit vid makten de senaste 40 åren har eller haft ett uns av moral eller rättspatos.
Dom har en bakvänd moral där dom säger en sak men gör tvärt om ofta svängandes som en vindflöjel bytandes åsikt i takt med vad ljugmedia skriver eller vad som ger mest bonus. En del har ofantligt korkade åsikter så korkade och människofientliga att man tror att dom har tappat förståndet. En av liberalernas korkskallar, Joar Forssell har tydligen lämnat in en motion som nu ligger i beredning om att göra livet lättare för kvinnor genom artificiell livmoder.

8 kommentarer

  1. Basic Rules

    Det är en sjukdom, kan inte kallas något annat som drabbat oss (USA och Kanada är föregångare såklart) Wokeness !
    Ju dummare desto bättre således.

  2. leif

    Haha, rätt puckat förslag. Har en bättre, vi har ett jättebra exempel i USA där hårdare straff inte fugnerar, ändå sitter ett heilande gäng och vill göra samma misstag här. Personen som inte bryr sig om dom lever eller dör, kommer inte bry sig om man sitter 5 eller 20 år i fängelse. Men dom 3 partierna lever ju efter vad dom tror fungerar, på en lsd-tripp, än leva i verkligheten.

    Du är med i det gänget va? 😛

    Idioter!

  3. tjalle (inläggsförfattare)

    Har ingen aning om vad ditt inlägg har med mitt blogginlägg att göra .Nåt Förslag existerar inte i detta inlägg. Så nu är du fullkomligt vilsen i pannkakan 🙂 Kanske du är nyvaken

  4. brorson

    1) Ang sign Leifs oförmåga att hitta sakliga invändningar lika stor som lusten att vara mot allt: En person som inte bryr sig om ifall han sitter 5 eller 20 år i fängelse, ska inte släppas ut alls.

    2) Dragplåstret på Stockholm pride 2010 eller några år tidigare var en manlig engelsman, som hade fött barn. I själva verket en kvinna, som blivit gravid under ett uppehåll med behandlingen med manligt könshormon. Om det vore så enkelt både att byta kön och konstruera artificiella livmödrar, kunde väl dessa inopereras på män, som bytt kön och blivit kvinnor? Det kan väl Leif ändå inte ha några invändningar mot?

    3) Snart är det halloween, i Sverige ett påhitt av handeln för att tjuvstarta julhandeln. Ursprunget är den fornkeltiska hednareligionen. Under senhösten tände man eldar framför nyfödda barns hus för att vägleda de under året avlidnas själar att hitta en ny kropp att ta i besittning. Ibland kunde det förstås bli fel kropp, så att en manlig kropp fick en kvinnlig själ och vice versa. Hur kan det annars vara möjligt att någon föds med fel kropp?

    4) De ”könskorrigeringar” som utförs inom den svenska sjukvården bygger alltså på hednisk vidskepelse och är vetenskapligt sett humbug, Och nu ska riksdagen besluta om människan är en maskin…

  5. kenth

    Regeringen utfärdade förra veckan (18 oktober) en förordning med indexuppräkning av energiskatten på el. Efter regeringens beslut om indexuppräkning från och med den 1 januari 2024 blir energiskatten på el 53,5 öre per kWh inklusive moms, vilket motsvarar en ökning med cirka 9,2 procent.

    Källa Energiföretagen/DI.

  6. Leif

    Bänghögern vill sätta 13 åringar i fängelse. Men är helt bekväma med att ha en skattefifflande nazist i regeringen.

    Heja sverige och alla idioter

    Då du håller käft så kan man ju anta att du tycker det är ok. Såklart! Brunskjortan på Tjalle!

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Ytterligare ett inlägg från dig som inte har med , min text att göra . Skärp dig.
      Och vad gäller 13 åringar som mördat så finns bara en plats för dom ,i någon form av förvaring.
      Och vad gäller SD så önskar ingen mer detta än jag att de försvinner från den politiska kartan.
      Men klåpare i samtliga partier har skapat SD på grund av att de inte levererat ,utan bara sitter för makten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.