Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Tappad respekt för lärare

På min tid i skolan hade vi respekt för våra lärare, de var tuffa och hade mandat att utdela straff.Det är ju nte hela sanningen varför det var lugnt på lektionerna men det bidrog.Ytters är det en uppfostran från hemmet.Tyvärr har föräldrar tappat ordning och reda i uppfostran på grund av att de ser det viktigare att de själva är aktiva och inte har tid med sina barn.Satan om jag skulle ha ställt till med nåt i skolan. Ingen mår dåligt av regler bara att se på de ynglingar jag har anställt  ,många har misskött jobbet och tittar man bakåt har dessa också ställt till med sattyg även i skolan.

2 kommentarer

  1. Leif

    Lustigt, borde då inte dom som blir ”straffade” hemma bli värsta svärmorsdrömmen? Lustigt när sådana som du försöker tänka till.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Tror att du missuppfattat vad god uppfostran och bestraffning är . Uppenbart är i alla fall att inte du fått nåt av det och inte kan acceptera andras synpunkter och värderingar.Skulle vara högst intressant att veta vad en sån som du har för utbildning och vad du gör i arbetslivet. Gissar att det inte gått så bra för dig om man ska se till dina uttalanden här på bloggen.Om man tittar hur mina egna barn blivit uppfostrade och accepterar andras olikheter, fått hjälp hemma med läxor och en trygg uppväxt och ett mål i livet. Regler har funnits och följts och idag har de en tryggad framtid med bra jobb och egna boende utan skulder. Detta beror nog delvis för att de fått en trygg barndom med oss föräldrar som tagit oss tid med våra barn.Jag hade aldrig tolererat att de skulle ha stört andra under lektionstid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.