Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

S stöd från KAKABAVEH

Skulle vara intressant att veta vad KAKABAVEH stöd till S kostade regeringen . Och vad hon kommer att kosta nästa gång hon ska kohandla . Viktigast är makten , S nya slogan

4 kommentarer

  1. Kim

    Det skulle vara intressant att veta vad tramset med misstroendeomröstning (som man inte ens förankrat!) kostat SVERIGE! Morgan må vara en pajas, men att hålla på med detta inkompetenta tramsande är ju på en ännu lägre nivå. Det trodde man inte någon skulle kunna hålla …
    Vi får hoppas att högern lärt sig det mest basala och inte ger henne den möjligheten igen.

    Viktigast är att söndra och splittra, SDs gamla slogan och taktik. Nu med stöd.

    • Anders

      KU-anmälningar och misstroendeförklaringar ska bara användas mot politiker eller partier som begått grova fel, inte som en missnöjesyttring mot dem som tycker annorlunda än en själv. Detta populistiska sätt att försöka vinna röster drar bara ett löjes skimmer över de politiker som använder dessa verktyg i tid och otid.

      Ska bli spännande att se om resultatet av misstroendeförklaringen mot Morgan Johansson påverkar Sveriges Nato-ansökan eller inte. Och om det har någon inverkan på politikerföraktet.

      • Christer

        Du har alldeles rätt Anders. KU-anmälningar är viktiga saker och, oavsett om den anmälde blir fälld eller inte, en extremt tydlig markering om att det föreligger missbruk av makt, inkompetens och /eller felaktigt handlande från den anmälde. Och i just detta fall med Morgan J är det inkompetens som anmälan gällde.
        Underlaget måste ju vara tydligt för var och en. Sverige (speciellt vissa områden) har idag en kriminalitet som ”vuxit in i samhället” och blivit legio. Utöver detta ser vi också en eskalering av mer eller mindre ”vanliga” brott, rån mot äldre, våldtäkter och annat, som ständigt ökar.
        Regeringens man Johansson klarar inte av att lösa detta. Det är fakta. Jag ska inte gå så långt att jag påstår att han inte ens försöker, för det tror jag att han gör. Men han klarar inte av det=inkompetens.
        Sällan eller aldrig har en KU-anmälan var mer försvarlig. Att resultatet sedan blev som det blev, beror ju bara på statsministerns rädsla av att förlora makten. Hon förhandlade hellre bort Sveriges framtida NATO-medlemskap. Skamligt

  2. Ove

    S är så maktgalna. Allt för att klamra sig fast vid makten, dom har glömt att dom sitter där för svenska folket, och inte för sin egen räkning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.