Axebros syn på politiken...

Axebros syn på politiken...

Börjar vara tröttsamt…

…att följa Hans Lindbergs blinda kamp för Umeås tillväxt! Även idag så får vi följa kommunalrådet när han fortsätter att tugga på om målet på 200 000 invånare. Målet i sig är det inget fel på men tyvärr så har han i vanlig ordning valt helt fel verktygslåda för uppgiften. Men det har vi ju berört otaliga gånger redan så vi lämnar det för den här gången.

Förutom debattartikeln i dagens VK så har Hans  även gjort ett kompletterande inlägg i sin blogg. Jag kommer inte att göra något djupdyk i hans inlägg så här i lunchtid men jag konstaterar ändå att den gode Hans fortsätter att slänga sig med begrepp som det är pinsamt tydligt att han inte riktigt har förstått vidden av. Följande kan vi läsa i hans blogginlägg gällande vad som ytterligare krävs för att nå 200 000 invånare:

Den strategiska planen bör kompletteras med en Näringslivsstrategi. Det är framförallt två områden i den strategiska planen som bör beaktas vid framtagandet av en Näringslivsstrategi.

•Växande näringsliv och kompetensutveckling

•En god samhällsplanering 

En god samhällsplanering!

Smaka på den punkten, visst ger det en otäckt bitter eftersmak! 

Det vore önskvärt om vi i framtiden slapp se kommunalrådet använda den här typen av begrepp som för honom uppenbarligen bara utgör en död punkt i en lista helt utan verklig innebörd…

 

En kommentar

  1. Pingback: 3inkling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.