Vill vi att SVERIGEDEMOKRATERNA ska vinna mark inför rikdagsvalet?

SD presenterade kyrkomanifest

Publicerad: 29 augusti 2009, 17:54
'); //-->
 

Med krav på att kyrkan ska missionera mer offensivt och fungera som motvikt mot det mångkulturella samhället vill Sverigedemokraterna få med sig väljare i kyrkovalet. På lördagen presenterade de sitt kyrkopolitiska manifest.

SD har i år nominerat dubbelt så många kandidater till kyrkomötet Svenska kyrkans högsta beslutande organ och partiledare Jimmie Åkesson redovisade ambitionen inför partistyrelsen och distriktsordförandena: att mer än fördubbla mandaten, från dagens fyra ledamöter till tio. Valet är också ett tillfälle att trimma organisationen och vinna mark inför riksdagsvalet.

– Det är inte bara ett val där vi tar tillbaka kyrkan från liberaler och marxister, utan också ett viktigt val i satsningen att bli tredje eller fjärde största parti i riksdagen, sade Åkesson.

 
– I en tid där främmande religioner växer sig allt starkare, till exempel islam där vi sett en rasande utveckling de senaste 30 åren, borde kyrkan fungera som en motvikt, i stället välkomnar man det, säger Åkesson till TT.

Kyrkan ska inte syssla med integrationsprojekt, anser han, och i manifestet föreslås att kyrkans anställda under arbetstid ska avhålla sig från att arbeta för ett mångkulturellt samhälle, som "medfört stort lidande och oro för många människor".

http://www.ystadsallehanda.se/article/20090829/TTINRIKES/157471045/1617/TTINRIKES/&/SD-presenterade-kyrkomanifest

I mina ögon fruktansvärt skrämmande att se denna grupp människor växa och dessutom ge dom chansen att vara med och bestämma….

Valdeltagandet vid kyrkovalet 2005 låg på12 %  i hela landet

13,5 % i Vindelnsförsamling och i Luleå stift till vilket vi tillhör låg det på 13,2%.

Visst kan vi bättre änn så?

Ta er ansvar…masa er ut!

Se till att ni tar er till valurnorna!

RÖSTA I KYRKOVALET 2009

 

/ Mattsson

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Sven s

    Det är väl inte så konstigt egentligen att SD växer. Hur mycket man än väljer att blunda eller vägra inse det så är det faktiskt en hel del problem förknippade med invandringingen.. Många människor retar sig på detta, men i vårt land får man inte tala om sånt utan att direkt klassas som rasist…. SD är det enda parti som trotsar gängse normer och vågar ta upp dessa frågor… Hade andra partier vågat röra i invandringsproblematiken skulle inte partier som SD växa som de faktiskt gör. Att de gör det borde bara det ses som en kraftig signal.

  2. Kent-Erik Mattsson

    Svar till Sven s (2009-09-20 02:03)
    Håller med om att visst kan det finnas problem med invandringen.
    Kanske svårt att sitta i lilla vindeln och få ett perspektiv på det. Men en sak jag aldrig förstått är varför spridningen av de invandrade har varit så begränsad?
    Jag tycker att det borde fördelas jämnare över landet, det har tidigare nästan varit på det viset att är du invandrare ska du bo i ”invandrar” förorter.
    Jag tycker det är fel.
    Ska man få en chans att på ett juste sätt lära sig språket och den svenska kulturen så kan man inte isoleras.
    Jag tycker det är bra att vi tar emot invandrare, de kommer av en anledning och det är inte att de söker ”grönare gräs” utan de har i otroligt många fall haft de så genomgävligt som vi inte ens kan föreställa oss.

    Det är i mina ögon en mänskig plikt att hjälpa de som har det illa men vi måste ge dem en ärlig chans att få smälta in i vårt samhälle.

    / Mattsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.