Återvinn mig!

Simhallen har öppnat igen efter sommaren och jag tänkte gå och simma i eftermiddag. Så jag gick in på Nordmalings kommuns hemsida för att kolla öppettider och vad terminskorten kostar i år.
Öppettiderna på tisdag såg ut att vara klickbara på hemsidan. Vad kul, tänkte jag, de kanske har någon ny skojig aktivitet där då. Och nog fick jag mig ett gapskratt alltid.
För när jag för musen över raden och den lilla klickhanden uppenbarar sig så dyker där upp en ny flik.
 ”Avfall och återvinning” står det.

 Så nu undrar jag om vi som simmar på vuxensimmet på tisdagar räknas in under den kategorin? Och jag är väldigt nyfiken på om jag är ”avfall” eller om jag rent av kan ”återvinnas” på ett eller annat sätt?

 

2 kommentarer

  1. Ann-Kristin

    Det var ju en rolig fadäs, men inte roligt för dig som upptäckte det,att känna sig som ett avfall eller bli återvunnen när du kommer till simhallen, kanske har någon helande effekt för din del, med dina krämpor etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>