Fyll-king och jag

Jag säger som Gert Fylking. Äntligen! Jag har ägnat min lördagkväll åt fylla. Eller snarare ATT fylla i. Men nu är årsbokslutet klart och deklarationen inlämnad och det är alla tiders rekord att jag har gjort det så här långt innan deadline. Det fanns naturligtvis ett skäl till det också. Jag hade kniven på strupen precis som vanligt.
Men det är ju för den skull inte mindre skönt att ha det bortgjort, tvärtom!

Nu luktar här popcorn, filmen är på standby och vinglaset upphällt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>