Det vore trevligt att bo någonstans där gräsmattorna…

Från mobilen

Det vore trevligt att bo någonstans där gräsmattorna ser ut såhär samtidigt som Jag fortfarande måste pulsa i snö på min egen! Promenerade runt i Sundbyberg och Duvbo med min kära väninna i fem timmar. Det är lite av en lyxsysselsättning att bara kunna gå runt utan mål och titta på alla vackra hus och trädgårdar. Sju kyrkor och en kyrkogård senare lagade vi mat ihop i stordotterns lägenhet och tillbringade kvällen i hennes soffa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>