Min dotter har onekligen en del…

Från mobilen

Min dotter har onekligen en del intressanta hushållsredskap i sin ägo. Min väninna blev förtjust i korkskruven men insåg snabbt att den , precis som andra liknande föremål, "lovar runt och håller tunt " Jag läser roman vid frukostbordet och tuggar på stenugnsbakat surdegsbröd med nötter och aprikoser. Idag tänkte vi gå in till stan efter en förmiddag i Sundbyberg som verkligen är en trivsam plats att vara på. Här har Inte en galleria fått fäste än, det ser ut som ett centrum gjorde när Jag var liten och affärerna fortfarande låg med egna dörrar längs gatan. Jag skulle lätt kunna flytta hit! Dagens uppdrag är att köpa en tunn kofta och hitta den perfekta cykelvägen till Vasastan , eftersom stordottern ska börja cykla till jobbet. Det känns som ett helt lagom uppdrag att utföra idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>