Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

PK CENSUREN slår till mot Swebbtv!

Nu är det allvar när de styrande i detta land stänger Swebbtv som är kritiska mot att de har kritiserat politiken i frågor som rör klimatlarmen, massmigrationen och familje- och könsfrågor. Även hälso- och läkemedelsfrågor har avhandlats som kan stöta sig med starka intressen. Troligen har kritiken skapat oro bland våra makthavare och regeringen har ju tydligt aviserat att de vill strypa det fria ordet. Det är inte så länge sedan regeringen kallade till sig både Google och Facebook för att få dem att ta itu med detta. Vi är i snabb takt på väg in i en åsiktsdiktatur som i det mesta liknar det en gång George Orwell skildrade i sina framtidsdystopier Animal Farm och 1984.

2 kommentarer

  1. GF.

    Demokratur eller Fascism skulle man kunna säga är det nya Sverige!
    Som med alla ’tillgängliga medel’ måste bekämpas!
    /GF.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Så är det, högsta önskan för sittande politiker är väljare som de kan styra utan opposition.
      MP är typexemplet ,allt de anser är rätt ska inte ifrågasättas och gör allt de kan för att avskaffa demokratin i den så kallade klimatkrisens tecken.
      Säger man emot kommer rasistkortet eller klimatkortet upp. Hans Lindberg kallade i sin blogg nån som tyckte olika för belackare trir det var nån som opponerade sig mot nya färjan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.