Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Fantastiska vänner växer inte på träd

Idag vakna jag kanske inte på mitt bästa humör i vetskapen av att ännu en dag vara med barnen själv eftersom Thompa skulle iväg till Nordmaling och hjälpa sin mor att flytta. Han sa att de inte skulle ta sån tid och att jag säkert skulle hinna träna, men vi vet ju alla att flytta tar betydligt längre än vad man tror.

Men då ringde en god vän till mej och fråga om jag och barnen ville följa med till Kärleksviken och grilla. Klart vi ville det!! Men innan vi hade tagit oss dit så hade så klart jag tappat bort Theodor som sprungit iväg, haft en dotter som grinat över rengbyxorna som satt för tajt, hundar som bajsat inne på en gård (vilket är de värsta jag vet!!! Men jag hade bajspåsar som tur va), gått till fel parkering…….  En fantastiskt morron alltså.

Men när jag sen kom fram med barn och hundar och såg Anna och patrik sitta i kojan men Bernt och elda kröp lugnet fram i mej och jag kände att jag blev glad igen. Theodor sprang runt som han alltid gör och hundarna fick jag sätta fast för de jaga mest änder…. Men va gör väl det när man har trevlig sällskap.

Några korvar i magen och lite väl saltat pinnbröd 😉 Så drog vi vidare till Äventyrslekparken på Nydala.

A & Ps barn Ester är så fantastisk mot Thedor, han har inte så många vänner eftersom han inte pratar än, men va gör väl de tycker Ester och leker ändå med honom. Hon tycker förvisso att man borde ha koppel på honom så han inte springer bort, hahaha men de har hon ju rätt i.

Sen när vi kom hem har barnen varit lugna och snälla med varandra. Jag har hunnit röja bort lite och nu tänkte jag se film på tv4 men väntar ett tag med att se så jag kan spola över reklamen. Inspelningsbarhårddisk is the shit!!

Jag bjuder på lite bilder från dagen.

Spännande med hundarna

Patrik och Anna med Ebba

Det är Gött med Körven!!

 

Mor och dotter lika som bär!! Söta bär! 🙂

 

 

 

Våra goda och fina Cupcakes som Ebba bjöd på. Tack Ebba super smarriga va de!!

På era platser, färdiga. KÖR!!!!!

Ja pojken min har mycket spring i sina ben

Nä nu är det dax för filmen på tv4, ha en trevlig kväll!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Åh vad mysigt det ser ut 🙂 Nydala är ett av mina favvoställen på hela jorden!

    Jag har också en liten grabb här hemma som inte har någon brådska med att prata. Vi kör med stödtecken och han verkar supernöjd. Jag antar att den dagen han väl börjar prata så kanske han aldrig slutar *skrattar*

  2. Cecilia Brönemyr

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-09-08 06:12)
    Ja nydala är verkligen lyxigt att ha så nära sitt hem.

    Ja jag tror oxå det att när väl Theodor börjar prata slutar han nog inte heller 😉
    Men stödtecken är ju bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.