Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Har en del inget vett kvar!!

Har suttit och läst en del bloggar ikväll å de jag blir mest förundrad över är kommentarerna en del bloggare får. Är det på riktigt eller??

Ja men jag menar tex : sluta blogga din idiot, Du är en dålig människa, Du suger, Stava rätt, Du är en dålig mamma… ja det tar inte stopp och det är inte bara en blogg detta står på….

Ofta är det kvinnor som skriver mot andra kvinnor, är det avensjuka eller vad beror detta fenomen på?

Jag hoppas verkligen inte jag får sånna följare på min blogg. Jag kan leva med att jag har "övervakare" men inte idioter som bara går ut för att såra!!!

De jag kan tänka mej att folk stör sig (vilket ofta händer i vardagen) på med mej är min stavining….. men som en del vet så ja jag är Dyslektiker!!

 

Till alla er som får massa negativa korkade kommentarer, kämpa på  va er själva så kanske de korkade människorna som kommentera oxå vågar vara sig själv!

Peace out!!

Etiketter:

5 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Jag fick själv nyss en ny som kommenterat med tramsigt innehåll på dagens bloggartikel.
    Ack det bet sig för personen, för dessa kommer inte fram. Det är också emellan män och män som det skit skriver i kommentarfälten.

    Man kan kan undra om de har så tråkigt liv att de måste provocera andra av negatism. Ja idioer finns det här å var bland alla grupperingar.

    Att reta upp sig små saker är löjes som jag inte bryr mig om att någon har skrivit knasigt oavsett är dyslektiker eller ej.

    Det är som lönlöst att säga att en hederlig konversation och dialog efterlyses hjälps inte, få ordning på dessa att skärpa sig.

    Själva kan de inne komma med egna förslag med mera, än vara negativa så destruktiv kan vara. De som är anonyma dessutom är inte modiga ens, för annars hade det vågat möta en på stan och surra.

    Hade det gött med att vara dig själv och hava din personliga brister, med din familj njuter av livets frödjfulla stunder. Hör du är inte ensam bloggare eller dyslektiker.

  2. Helena Nilsson Springare

    Jag blir så fascinerad över att en del tycker att de har TID till att sprida dynga?

    Om de la samma tid på att uppmuntra andra och vara positiv så hade vi antagligen en bättre värld, men det är bara att inse: Alltför många mår så kasst och bloggar är nog en snabb och enkel kanal för arga, sura och bittra tanter!

    Nä huvva… Mer optimism åt folket 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.