Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Sura gamla tanter borde sitta hemma

Har stått på Strömpilen idag och sålt saker på ett barnloppis. Börja väl inte så jättebra då jag hade räknat med att få hänga upp saker på klädstälning, men han som ordnade denna loppis hade inte tänkt på att informera om det. Jag såg fler som blev riktigt irri över att inte få hänga upp sina kläder. Jag tyckte de va värst med ytterkläderna, de låg i en hög och folk hade svårt att se dem. De tar ju otroligt mycke plats från ett litet loppisbord.

Tycker det är rätt intressant att stå på loppis och träffa olika sorts människor. De finns de där som bara ska ha än hur dyrt det än är, sen är de ju de som ska pruta än hur billigt de än är.

Tjuvlyssna på fru Foppa när hon skulle sälja till en kund va hon än sa så sa han 10 kr mindre tillslut sa hon : Du får den där för 40 men jag säger väl 30 direkt för du kommmer ju ändå att pruta (hahahaha) måste erkänna att jag stod å små fnissa lite då 😉

Jag hade en äldre dam som länge och väl kollade på ett par täckbyxor, som jag köpte förra hösten på rean me T kunde bara ha dem nån gång för han trvärväxte så jag la bort dem, jag har aldrig tvättat dem eftersom han knappt mer än prövet dem. Tillbaka till tanten. hon fråga tillslut vad jag skulle ha för dem, hade tänkt 50 men de va i slutet så jag sa 30kr och de va väldigt billigt tyckte jag men då börja hon korva sig å tyckte de va nog lite dyrt, jag sa att de va helt nya och bara använda en gång, men hon sa att de är ju lite smutsiga. Ja klart de är de när folk river ner sakerna på marken hela tiden. Fast de sa jag inte utan sa att de beror nog på att de inte är tvättade. Nä hon la tillbaka dem i lådan skulle inte ha. Jag Kände jag blev lite irriterad å sa till Jenny och Robban som stod bredvid högt å tydligt att sånna tanter som är så snåla borde stanna hemma. Senare när vi stod och packade ihop allt ser jag i ögonvrån hur tanten är tillbaka å river upp allt jag packat ner i ytterklädslådan å tar fram byxorna igen och kikar på dem… Men hon ångrar sig å lägger ner dem igen…..

Vilket betydde att jag fick packa ihop allt igen å snåltanten gick hem utan täckbrallor till barnbarnet

 

Ja nu är man helt slut i huvudet efter att ha sålt bort 4 kartonger å 1600kr rikare…..

Peace out!!

 

4 kommentarer

  1. annkristin

    ja vad ska man säga??
    hur kan man tycka att 30 kr är dyrt..? ja det finns alla typer representerade!!
    men du gör det bra 😉

  2. Cecilia Brönemyr

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-09-22 21:11)
    ja men 700 är bra de me!! Jag hade mycket småbarns leksaker å de går ju som smör 😉
    Ja trevligt att träffas i ”riktiga” livet Här blev det Godishuset och sen en Breezer 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.