Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Min älskade far somna in idag……

Detta blogginlägg tillängnar jag bara till Min Pappa Kennet en kennet!!

Fick en lätt chock när mamma ringde vid 8 och berätta att min pappa MIN PAPPA hade dött!!! Har alltid haft just den mardrömmen att mamma ska ringa, många gånger har jag drömt i mina unga år att mamma ska ringa och berätta just den saken….

Pappa har varit sjuk länge, Väldigt länge just på grund av VK… Ja ni läste rätt VK!!!  Min pappa jobbade som tryckare åt VK, en kanon tidning med många mörka sidor…… Ingen av pappas jobbar kompisar lever i dag å nej min pappa är inte gammal, i dag 65 år ung DOG han min pappa!!!

Man kan säga att jag har haft 2 pappor, en frisk å en sjuk…. Båda mina pappor va fina!!

Jag har aldrig hyst nån skam eller agg mot min far på grund av sin sjukdom, han va den han va och blev den han blev…

 

 

När jag va liten så fanns alltid pappa där, jag som mina andra systrar har alltid varit en av pappas flickor. Herregud va han har kört mej till träningar å stått vid  fotbollsmålet för att ge mej tips och ideer.

 

 

 

 

Kommer aldrig att glömma alla skoterturer eller skogsturer jag och mina syskon fick hänga med på…. Man visste att fick man inte för mamma så var det bara att gå till pappa för han sa aldrig nej. Mamma gav en utegångsförbud men medans mamma va på jobbet var det bara att smita ut 🙂 Ja vi är rätt lik honom alla mina syskon på olika sätt… Jag har lika svårt som han att säga NEJ… haha… älskade pappa….

 

När jag berätta för Cornelia att hennes morfar hade somnat in sa hon med tårar i ögonen – Men mamma vem ska baka sockerkaka då?

Ja min far va en grym bagare och kock.

Mest hela dagen har det varit regn ute och det är änglarna som gråter, inte av sorg utan av lycka för de äntligen får hänga med farsan!!!

Du fattas mej!!