Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Läste VF och grät en stund.

I dag känns det som allt kommit ikapp en. Sitter och tröst äter Polly Rocks och funderar på livet som varit.

Hade glömt att det är tisdag i dag, hade glömt att pappas dödsannons skulle vara i tidningen. Satt vid köksbordet och åt en macka och läste VF då en kall rysning kom genom mej….

Idag är det tisdag, idag är pappas dödsannons i VF och mycket riktigt där var den. Än fast jag sätt honom död både hemma och på bårhuset så blev det verkligt idag. För allt som står i tidningen är ju sant. (eller hur det nu var)

Rätt skönt att Cornelia är hemma sjuk än så jag har någon som bryter av mina tankar och vill måla gipsfigurer eller har spillt vatten i soffan.

 

 

Jag skulle dö av sorg innombords om min Alfahanne dog, fy ryser vid tanken.

Tänker på mamma som tappat sin livskamrat som hon har haft i 46 år av sina 62 år i livet….. Det är ju hela hennes vuxna liv!! 

 

Älskar familjen Öberg/Brönemyr

Ta hand om varandra där ute!!

3 kommentarer

  1. Erika

    Hej gumman! Ryser också av tanken och känslan som du beskriver.. usch :-(.Rädslan att förlora sina nära och kära finns där hela tiden. Vet inte om du minns att jag berättat för dig att min pappa är sjuk, har varit det i stort sett hela mitt liv. Han lever på lånad tid kan man känna ibland. Det är som om jag tar förgivet att han alltid ska finnas där, men jag vet ju att en dag (ganska snart antagligen) kommer min mamma att ringa, precis som din gjorde :-(. Tänker att jag borde vara mer närvarande och verkligen göra allt det jag vill göra med honom, men när vardagen kommer så försöker man klara av sitt eget liv först. Tänker på dig massor vännen!

    Många stora varma kramar till dig och din familj!

  2. Cecilia Brönemyr

    Svar till Erika (2012-10-23 12:58)
    Jo Erika när du säger det kommer jag ihåg, om jag minns rätt så surra vi en hel del om det i våra unga dagar. Ja än hur mycket man vill förbereda sig för detta så går det aldrig att göra på riktigt. Hoppas din pappa har många dagar kvar i livet!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.