Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Själen vadrar….

Jag tror stenhårt på att själen vandrar vidare när man dör. Dock inte till himlen eller till nått "paradis" utan mer att den finns kvar här ibland oss, sen när själen är klar så går den vidare till nästa liv.

Alltså vi männsikor och våra själar måste som gå i arv på nått sätt, att de människor jag väljer att ha runt mej har jag haft många gånger tidigare,

Ta min lillasyster Jennie som exempel, hon träffa sin sambo på sitt jobb ( inte så konstigt tänker många) Men nu är det så att D kommer ifrån Tobo (typ Karlsborg, västergötland) Och D kör lastbil.

Så han bestämde sig för att köra till norrland och gå in på just Jennies jobb och äta just hennes mat i Hörnefors… Alltså kom igen nån mening är det ju!! De är ju klockrena och bra för varandra, Måste ju bara ha blivit nått vajsing med deras själar i valet så de hamna så långt från varandra när de valde kroppar.

Sen alla människor man träffar i livet av tillfälligheter och blir vänner med, klart det finns en mening med det.

De säger ju att man håller kärleken till familjen och i mitt val av man passar det väldigtbra in. Min bror Jocke är som ett buller, störst bäst och vackrast & Alfahannen han är ju typ likadan finns ju en anledning varför han just kallas alfahannen!!!! Men jag ser inget fel i det utan jag gillar ju buller & sånt 🙂

Samma med Alfahannens sjuka humor, haha pappa va ju helt galen i huvudet när det gällde historier och snusk. Äpplet faller inte långt från trädet, men Fulprata har jag ärvt av min far.

Har fått många av "mina" brukare att äta mera grönsaker tack vara min kloka far jag Citerar: Om du äter  mycket grönsaker får du stor snopp! Inte fan fick jag nån snopp heller. 3 bröder har jag närmast i åldersrangen å de hade minsann snopp men inte jag!!! hahaha!!!

Men Brukarna äter grönsaker i stora mängder 🙂

Jag kommer nog att gå in på detta ämne flera gånger.

 

Ser att många följer mej och jag känner mej hedrad att ni tycker jag kan underhålla er i all sorg. Men det är verkligen ett sätt för mej att bearbeta min sorg hoppas ni har överseende med det.

Lev livet innan livet lever arslet av dig!!

 

Bjuder på en bild från sommaren som pappa ofta sa att de va en av de bästa han någonsin har haft i sitt liv. Sommaren 2005 då Sidra fick valpar och jag blev mamma, då bodde jag och Alfan i Gräsmyr i 2 månader.

4 kommentarer

  1. Ann-Louise Larsson

    Fortsätt gärna att skriva fler fantastiska inlägg. Dom gör mig varm, glad och får mig att fundera över livet och dess mening. Bry dig inte om det där med stavning och sånt trams, lite fel gör bara texten mer levande. Ha det gott och tussa nu om alfahannen ordentligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.