Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Varför kommenterar idioter ens inlägg?

Har råkat ut för en som tydligen heter Daniel. Du Daniel har skrivit förr angående mitt språk och min stavning. Detta hände för nästan exakt 3 veckor sedan. Redan då så förstod jag det som du inte förstod vad jag skrev och att jag skriver som en fjortis.

Just det inlägget handlade om att min far hade gått bort dagen innan jag var i djup chock och grät mest hela tiden. ( känns bra i hjärtat att komentera min stavining då? )

Nu har du slagit till igen med dina interlligenta inlägg. Jag får inte använda flera !!!! utan man har bara en eller inget. Jo visst, är det så när man skriver korrekt svenska, tex i en tidning eller inom skolan/Universitet, men vem orkar bry sig i en obetydlg liten blogg???!!?? (bara för att retas)

 

http://www.umea.se/umeakommun/omsorgochhjalp/psykiskohalsa.4.32feb01187db6237c80003133.html

Detta är en direkt länk till hur man får hjälp vid psykisk ohälsa som nu sånna som Daniel måste lida av.

Finns många väldigt bra psykologer som jag träffat inom min yrkestid inom kommunen. Så hör av dig dit. Men bli inte förvånad om du hamnar inlåst i ett rum med vita väggar och inga datorer för att följa min lilla blogg..

Slut på medelandet!

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Visst är det trist med såna där löss som angriper bloggen då och då?! Usch och blä.. men jag brukar bli nöjd och glad när jag tänker att: Allt de skriver säger mest om dem och att jag lyckats beröra någon.. för det betyder ju att det vi skriver är betydelsefullt och berör 🙂 till och med för de arga och sura stackare som inte har något eget liv. Annars skulle de ju inte vilja ta del av våra liv hela tiden hihi…

    Jag tror till och med ibland att de tycker att man skriver BRA… Men, som du vet så ska man ju ”inte tro att man ä nåt” haha…

  2. Camilla

    Tycker du har helt rätt i det du skriver. Varför måste man kasta ur sig elakheter. Passar inte det som står på bloggen kan man klicka sig vidare.
    Men måste ändå kommentera slutet i ditt inlägg om psykiskt sjuka.
    Psykisk ohälsa, det har ingenting med elakhet att göra. Idioter finns överallt ändå. Tycker inte man ska koppla ihop det med psykisk ohälsa.

  3. Cecilia Brönemyr

    Svar till Camilla (2012-11-08 21:32)
    Ja nu vet ju varken du eller jag om denne person lider av någon sjukdom. Kanske är de torets eller skitzofreni eller bara dum i huvudet… Men jag förstår din tanke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.