Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

slarver

 min specialitet är att  bort saker sen bli arg på Alfahannen att han inte kan komma ihåg t jag ha lagt saken. Sen att han försöker hjälpa mig genom att leta gör mej konstigt nog stressad och arg. Haha knäpp i huvudet japp det är ingen nyhet. Haha Theodors psykolog sa idag, hur kom det sej att ni träffades med glimten i ögat när vi berätta att jag har så lite ro i min kropp för att bara sitta hemma och bara va, medans Alfahannen har all världens ro till att bara vara hemma å läsa sina gamla tidningar medan ungarna river lägenheten.  Ja å de är ju tur ändå att man är så pass olika annars skulle ju inte barnen få båda delarna. Fast då vet ju inte psykologen att egentligen är det Thomas som lever om mest när vi väl är borta. Haha Måste väl medge att jag gillar även den biten av honom än fast jag skäms och bara vill sparka honom så han blir tyst. 

 

bjuder på en bild från sommaren 2011 strax innan vi skulle träffa kvinnan som skulle göra oss till Man och fru Brönemyr (Jädrar va brun jag va!!!!) 

2 kommentarer

  1. Cecilia Brönemyr

    Svar till Helena Nilsson Springare (2013-02-20 19:37)
    Ja jag har kvar än av brännan fast de beror kanske på att jag solat en gång efter vi kommit hem. Date JA tack. bor lite mindre på jobbet nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.