Ingemar Sandström, oppositionsråd, Nordmaling

Om livets små förtretligheter och glädjeämnen

Borta bra men hemma bäst

Ja, då har man fått fötterna på den svenska jorden igen efter en i och för sig härlig semestervecka nere i Alanya, Turkiet. Med 8.000.000 turister årligen så har man onekligen byggt upp en mycket stark kompetens i turismverksamhet, och även som kommen från ’bäst-i-världen-Sverige’ är det bara att konstatera att vi har en hel del att lära då det gäller hur man gör intäkter av sina besökare!!
Landande klockan 11.00 och har bara hunnit hälsa ett 40-tal gäster från invandrarförläggningarna i Ånge välkommen till ett studiebesök i Nordmaling, som en tänkbar boendeplats efter ett möjligt uppehållstillstånd. Resten av tiden har jag läst in veckans media, både tidningar och webb, och även hunnit med att läsa på Lennart Holmlunds tal från 1:a maj här i Nordmaling. Kul att du engagerar dig i barndomsbygden, Lennart!! Själv är jag ju född i Holmsund, Umeå Kommun….
Kul att vk.se nu har startat upp Nordmalingssidan, märks ju ocksa ganska tydligt i den vanliga tidningen.
Imorgon torsdag ska livet snurra på som vanligt igen är det tänkt. Men det får bli i mor´gon det. Startade hemresan från Alanya klockan 01.00 i natt, så tänker använda sista delen av semesterdagen till just vad den är, ledig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.