Ingemar Sandström, oppositionsråd, Nordmaling

Om livets små förtretligheter och glädjeämnen

Årets sista dag

Sista skälvande timmarna på 2008 och sitter och inväntar tolvslaget med allt vad det innebär; kolla himlens alla raketer och bomber, sprätta en (liten)flaska bubbelvatten och en nyårskyss till hustrun brukar vara tradition, och så får det väl bli i år också.
Julen var så där; vi hade ett stafettlopp i magsjuka. först hustruns son på måndag, sedan sonhustrun på tisdag, min son på onsdag och jag själv på torsdag. Helt otroligt att man kan slås ut så totalt då maggen blir i olag, var totalt däckad i 24 timmar, önskade bara att få lämna detta jordeliv. Men, magen fixade sig och maten smakade bra igen redan på fredag. Och jultomten kom ändå, och klappar blev det till alla.
Nu har barn och barnbarn åkt hem och jag och hustrun njuter av att vara tillsammans bara vi två så här på nyårsaftonen, med lite god mat och lämpliga måltidsdrycker.
På lördag kommer budkavlen om ett upprop till regeringen till Nordmaling. Den ska skapa en uppmaning till framför allt utrikesminister Carl Bildt att aktivt driva frågan om en kärnvapenfri värld under Nuclear Weapon Conference 2010. Budkavlen går genom alla Sveriges 290 kommuner, och på lördag kommer den alltså till Nordmaling. Passa på att komma ner till Kyrkparken och skriv på uppmaningen du med!
Vill passa på att tillönska alla Nordmalings innevånare (och alla andra med föresten!) ett
riktigt Gott slut på 2008 och ett Gott Nytt År 2009!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.