Ingemar Sandström, oppositionsråd, Nordmaling

Om livets små förtretligheter och glädjeämnen

Tallin

Kan varmt rekommendera denna huvudstad för ett besök. Borde naturligtvis ha tagit oss lite mera tid när vi ändaa for hit. Syftet var att koppla av, ta oss en massa sköna behandlingar paa de spa som finns överallt och njuta av dagen. Hotellens spaavdelningar är under av utbud med en närmast ofattbar servicegrad, och kostnaden för tillhörande massage och ansiktsbehandlingar (för frun/onödigt för min del) är försumbar. Restaurangutbudet är stort och nattlivet tar slut först till frukosten. Just nu sitter hustrun för en ny ansiktsbehandling som lovar massvis med aar i föryngring, antar att jag känner igen henne enbart paa klädseln när hon kommer ut….
Dagen i övrigt har vi promenerat genom Gamla stan, en fantastisk upplevelse med byggnader och kyrkor fraan 12-13hundratalet, inringat av den gamla muren med dess alla torn. Hustruns krav paa promenader/längd har mer än fördubblats, och det känns i fötter och ben.
Känns riktigt synd att behöva lämna Tallin redan ikväll. Hemresan sker med m.s. Victoria, ett av Tallinks nyare fartyg. Ska väl inte lida nämnvärd nöd där heller…..
Vet inte om man har vilat saa mycket, men ska väl klara av kommande vecka trots det….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.