Ingemar Sandström, oppositionsråd, Nordmaling

Om livets små förtretligheter och glädjeämnen

Åter i selen

Dåså.  Det är dags att komma in i arbetstempo igen med allt vad det innebär.  Har faktiskt kunna avnjuta en flera veckor lång ledighet utan en enda tanke på politik eller kommunala ärenden, utan fokuserat på stugan, sol, barn och barnbarn och allt annat som hör sommaren till, inklusive ett par vigslar. Riktigt skönt har det varit.  Och naturligtvis har jag ett par höjdarbilder med mig in i hösten:  Mottagningen nere i Stockholm där ca 450 kommun- och landstingledare fick träffa och lyckönska kronprinsessan Victoria och hennes Daniel var fantastiskt, och att vara i Stockholm under bröllopsdagen och få uppleva det dom allra flesta såg och kände genom TV-rutan var inte heller fel.  Studiebesöket på Gabrielsberget där nu gjutfundament och master växer fram var också en mäktig upplevelse.  Rundviksdagen och sommar-marknaden med rundresan för våra Nordmalingsambassadörer var lika lyckad som  man börjar vänja sig vid,  och att få asvluta sin ledighet med att få medverka under Centerpartiets Valkonvent i 2 dagar var en riktig vitamninspruta. Så nu är man laddad inför höst och val och andra uppgifter.

På tal om det så syns det att det börjar dra ihop sig till valhöst.  I den VF-ledare som Ulla-Maj Andersson, förlåt,  Lars Bodén skrev för snart två veckor sedan ansågs det vara vänsterläge i Nordmaling, mycket beroende på den "förnyelse" som det stora partiet har genomfört. Jag tycker jag känner igen alla "nya" namn, och den del som toppar listan har jag för mig är samma gäng som en majoritet av Nordmalingsborna tackade nej till för fyra år sedan. Men det är klart, tiden går, och det är lätt att glömma…

Jag tänker var lite flitig på bloggen under hösten, och hålla mina läsare uppdaterad på vad som händer och är aktuellt inom kommunen.  Jag tar mig friheten att lägga till en och annan personlig åsikt om det som sker, om inte annat för att hjälpa till att öppna minnet för dom som kanske ändå har glömt…..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.