mina tankar-mitt liv

Skit dag!

Halkigt som faan, bilen igen frysen…glömde sätta in motorvärmaren igår!

Sand finns inte att uppbringa på området, trots att boende värden säger att det finns…

Jo på andra kvarter men inte där killen bor!

Hade möte med AF igår, abrupt slut på sagan… slutar arbetsträningen på må, får inte förlängt då jag nu är utredd och inte klarar av mer än 25%, min plats står och tickar pengar så de vill inte att jag fortsätter då jag inte klarar av mer i dagsläget… Jaha men sen då?

De vet inte heller men att de har mig inskriven i jobbgarantin på 100% var inget de var nöjd över alls.. de ville helst bara bli av med mig! Som vanligt ett moment 22.

JA jag hatar mitt liv just nu… Att komma hit var ju ändå nåt som fick mig att må bra! Jag har verkligen trivts här på alla sätt och vis!

Önskade det fanns en förlängning av allt detta… ok hon klarar 25% då finns det ett företag som kan vara intresserad av att få hjälp administrativt! Testa på med arbetsträning för att sen kanske få lönebidrag… men icke! Från att vara här till….ingenting! Man är mycket värd för världen…NOT!!!

Så nu mår jag ju som jag mår… nedstämd och undrar varför man lever? Vart är min plats?

AF tittade snett på mig och med lite nedlåtande röst: när jobbade du sist, då menar jag med riktig lön? Ja det var länge sen, men det är ju inte så att jag inte velat men det har inte funkat med min kropp och mitt mående eller med barnen… Alla vill väl ha ett jobb? Jag vill ha ett jobb!

Trodde det var vad alla eftersträvade i livet… Vara livegen!

JA så om ni som läser vet av ett lättare jobb, typ sitta vid datorn, renskriva mm… så hojta till!

Kan även köra bil, det enda som jag egentligen inte riktigt får ont av, skulle haft körning från punkt A till punkt B typ…

Vet om en kompis som hade en körning för massa år sen och skjutsa en kille från stad A till stad B, ett uppdrag från socialtjänsten!

Pözz och kram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.