mina tankar-mitt liv

Näst sista dagen…

Så var det näst sista dagen på arbetsträningen, måste säga att det är med sorg i hjärtat som jag lämnar över min stafett pinne…

Nästa vecka har någon tagit min plats och man är för evigt bara ett nr i raden av alla som är och har varit där… Vad lämnar jag efter mig? Det vet jag inte, förhoppningsvis nåt slags avtryck då jag trots allt inte är som alla andra och ganska färgstark.

I morse när jag skulle iväg så hade inte motorvärmaren/ kupe´värmaren gått igång. Stod där med igen frusen bil, full i is som satt som sten. Trots att jag körde på full värme så kunde jag knappt låsa bilen nere på stan. Jävligt irriterande!

Idag har jag utvärdering med chefen och vi får se vad som sägs… Har jag gjort ett bra jobb under den här tiden?

Det värsta är med att ha hand om utställarna är att få info i god tid… att få kontakt! Jag har vissa datum att förhålla mig till, det ska ut info på hemsida och fb, det ska tryckas affischer mm.

Jag är så trött, jag är så utmattad… känns som om jag kunde sova dygnet runt! Antagligen är det utmattningen som gör sig påmind eftersom det spelar ingen roll hur mycket jag vilar så är jag ändå skit trött.

Ja och måendet är ju som det är… Försöker verkligen hålla bort de mörka tankarna men det är så svårt, tanken att skada sig ligger hela tiden och pockar och jag gör allt för att inte dras med.

Vissa dagar så bara gråter jag och vissa dagar kan jag hålla det i någorlunda schack! Dock finns de där hela tiden och på kvällen är det hemskt!

Nu ska jag börja gå hemma… JIPPIE! Not! Är rädd att tankarna kommer ta över då jag inte har nån sysselsättning! Dock måste jag måla till min utställning så jag har ju det jag gör!

Jag kommer ju ställa ut på Leia i Mars, jag bävar…tycker inte om att visa upp mig själv på det viset… dessutom vill många komma :-/.

Jag har ju så dåligt självförtroende och vet inte hur jag ska lyckas med utställningen… Nu har jag ju dock lite mer fritid att måla!

Vad i himmelen ska jag måla? Älskar ju att måla nakna sensuella kroppar men det måste ju samtidigt passa in här och får inte bli vulgärt… fast å andra sidan har jag sällan målat vulgärt utan bara fint sensuellt!

JA vi får se vart det tar vägen…

 

Pözz och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.