Sossarna i Umeå skojar hellre än de är seriösa

När Moderaterna är ute och knackar dörr följer sossarna med, och det är dagens sanning. De verkar så säkra på vinst i valet att de har råd att djävlas med sina motståndare istället för att själva vara aktiva och prata med folk. Ett översittarparti som inte förtjänar röster. Alejandro Caviedes (s) skulle klä ut sig till Reinfeldt och komma med lien och plakatet något som visar på att de är lika seriösa som godissugna halloweenfirande småknattar. 

Over and Out.

Etiketter: ,

9 kommentarer

 1. Sunt förnuft

  Ärligt talat Jimmy, var det S eller SSU?
  Vill du verkligen ha en debatt om vad ungdomsförbunden håller på med?

 2. Peter Åberg

  1.
  Det troliga är som jag ser det att ett skämt fick större konsekvenser än Alejandro Caviedes hade räknat med.

  Skall man prata om översitteri är väl vissa moderaters sätt att värva medlemmar genom att betala andras medlemsavgifter för att få en politisk position ett mycket klockrenare exempel på översitteri.

 3. Peter Åberg

  2.
  Bland moderaterna finns flera liknande exempel på hur man struntar i de demokratiska spelreglerna och hur man anser att man kan ställa sig över lagar och bestämmelser.

  Ta t ex Kulturminister Cecilia Stegö Chilò som fick avgå några dagar efter utnämnandet till kulturminister då hon inte betalat mottagaravgift under 16 år. Hon ansåg tydligen att hon som moderat och höginkomsttagare kunde ställa sig över lagen.

  Eller ta Handelsminister Maria Borélius som undandragit sig beskattning på inkomster på 1,7 miljoner och darför fick avgå en kort tid efter utnämningen.

  I SANNING ÖVERSITTERI

 4. Jimmy Lindberg

  Ska jag förstå era utspel som att ni ställer er bakom agerandet? Vad Stigö Chilo gjorde för flertalet år sedan hör väl inte riktigt hit. Debatt vet jag väl inte om det var målet skulle bara vilja höra vad ni tycker om tilltaget, fördömer ni det eller påhejas det?

 5. Peter Åberg

  Utifrån en SSU:ares agerande skriver du ”Ett översittarparti”. Sedan skriver du att du ”skulle bara vilja höra vad vi tycker om tilltaget, fördömer ni det eller påhejas det?”

  Jämför man med de moderata exemplen skulle väl i så fall fördöma vara ett alldeles för svagt ord?

  Jag tycker tilltaget var ogenomtänkt, barnsligt och dumt. Förhoppningsvis har både han och många andra lärt sig att på detta sätt gör man bara inte. Fördöma är kanske ett ord som skall användas med sparsamhet så att det inte förlorar sin betydelse.

  Noterar att du inte i sak kommenterar det jag skrev!?!

 6. Lars Valler

  Jimmy, socialdemokraterna har uttalat sig att man inte ställer sig bakom detta men som privatperson säger jag typiskt storm i vattenglas.

  Jag kommer i håg den debatt som kom när MUF hade piltavlor med olof palmes bild, jag kommer ihåg fler med ssu eller muf mfl men grunden är att :

  INGET politiskt parti har varit utan fel, kommer inte heller att vara felfria och så dess ungdomsdel så användadet av ord som översittarparti om S öppnar dörrar för denna typs av inlägg. Din människosyn lyser igenom igen, men jag har inte gett upp ty som medmänniska är din åsikt värd lika mycket som min.

 7. Sunt förnuft

  Det är inte till din fördel att så enkelt, barnsligt och faktiskt föga tänkvärt eller seriöst att dömma ut ett helt parti utifrån en handling som ett ungdomsförbund hittat på lokalt. Personligen tycker jag det var rätt barnsligt och föga påhittigt men det är vad jag tycker.

  Ditt mål var tydligen inte någon debatt i ämnet och det kan jag förstå, för det första så skulle ingen vinna en sådan debatt och för det andra, vem är intresserad?
  Hoppas verkligen inte att det är på den här nivån du tänker debattera fram till valet, är så fallet får man ju faktiskt ställa sig frågan, hur seriös är du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.