Lennart Holmlund

Angående Lennart Holmlunds blogg. http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2010/05/12/regeringens-politik-som-en-apelsin-den-skapar-manga-klyftor-170661

Undrar om du hittar på allt eftersom? =)

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Gunnar Andersson

    Nej jimmy jag tror inte man botar eller rehabiliterar med höga priser men man kan kanske hindra några att bli alkoholister.Priset på alkohol har i realiteten sjunkit kraftigt dom senaste 20 åren och konsumtionen har ökat kraftigt.Men jag förstår att du som är 25 vill ha billigare fester och ha råd men att ”bjuda laget runt”det ville jag ochså när jag var i din ålder.Idag när jag är och hälsar på i min gamla hemstad kan jag inte ta en öl men dom gamla kompisarna för dom är endera redan fulla kl 10.00 eller så är dom döda därför vill jag inte att det skall vara enklare att falla ner i missbruk.

  2. Jimmy Lindberg

    Svar till Gunnar Andersson (2010-05-14 09:48)
    Nu hamnade kommentaren fel men jag svarar. Jag vill i alla fall folk ska tänka kring omständigheterna. Det behöver inte vara rakt igenom av ondo med lägre alkoholpriser. Ja eller bli bjuden i alla fall. Nä det är inte just för min skull jag tänker mest på marknaden som sådan och på det sociala livet. Jag har gjort en observation och tänkt ut ett sätt att ändra på det. Jag beklagar att dina vänner har det på det viset, men jag tror inte priset på alkohol gör folk till alkoholister. Variabeln arbetslöshet påverkar säkerligen mer. Jag kräver inte att du byter uppfattning, utan bara refekterar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.