Politiken när den är som fulast.

Här hemma på Lilljansberg och Strombergs väg hängs folkvalda upp i svartmålningssyfte. Följ länken och läs hela artikeln.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=351701

För att kort sammanfatta händelsen möttes kvinnan på bilden och även jag i förrgår av färgbilder av Henrik Agerhäll (Sd) när man skulle in i trappuppgången, även i hissen satt (preteritum) det uppsatt A4 ark av personen i fråga ackompanjerat av texten "lär känna din lokala rasist".

Även om man motsätter sig deras politik måste man respektera yttrandefriheten och undvika denna typ av svartmålning, jag tycker det luktar ungdomsförbund?

Hur bör man bemöta (Sd) på ett värdigare sätt? Kommentera gärna så svarar jag och säkerligen andra.

Etiketter: , ,

10 kommentarer

 1. ungdomsförbundare?

  stackan jimmy! det är helt otroligt att det är mer politiskt korrekt att slänga ur sig rasistiska åsikter i den politiska debatten än att sen bli kallad rasist för det.

 2. Alexandra Wermelin

  Håller helt med dig Jimmy, kan vara första gången detta sker?! Kan i alla fall garantera att jag och mina minions är oskyldiga till detta dåd.

 3. Jimmy Lindberg

  Svar till ungdomsförbundare? (2010-05-20 23:39)
  Naturligtvis fördömer jag det också. Men håller inte du med om att detta är oerhört ryggradslöst, ring på hans dörrklocka och ta en diskussion med honom face to face istället för detta barnsliga beteende.

 4. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

  SverigeDemokraterna ska bemötas i politiskadebatter, precis som andra partier bemöter varandra! Det är bara SD som vinner på påhoppen på dem! Det finns människor som röstar på SD, och övriga politiska partier måste respektera det, och fundera på varför?!

 5. Lars Valler

  Detta är ett lågvattenmärke, men jag hade hellre sett att man satt lappar med deras politik, uttalanden och kopplingar till vad degjort de senaste 4 åren. Men jag tror att man bemöter dem bättre med argument, och får man inte svar på argumenten så har man ju fått ett svar ändå eller hur!

  Men jag undrar mer om denna fråga är av samhällsintresse, utan ser det mer en fråga om lokalt hanterande av enskilda personer. Sen kan man fråga sig vem som tjänar på att göra det till en viktig fråga om en lapp med denna text, det är vare sig du eller jag eller etablerade partier.

 6. Jimmy Lindberg

  Svar till Marianne Johansson Bygget Mosekälla (2010-05-21 08:24)
  Precis min åsikt, de röster som sd får beror på att det finns något som övriga partier inte lyckats täcka in. Och om det är för slappa tag mot kriminella eller för stor flyktingkvot kan man inte avgöra.

 7. Jimmy Lindberg

  Svar till Lars Valler (2010-05-21 10:40)
  Man får sätta upp lappar om sin egen politik tycker jag, det är så många som fokuserar på andras politik, är det i brist på egen? Man måste genom debatt och de svar man får testa dem som politisk parti.

 8. Mats Carlsson

  Bra skrivit. Det är bara det att vänstern törs inte ta debatten. Deras stil är klistermärken, flygblad, störa SDs tal på gator och torg och att skicka AFA terrorister på enskilda SD medlemmar. Så är det tyvärr. Du kan ta en titt på hur det är i Landskrona. Stefan som är ordförande där för SD har en blogg och han har bloggat om hur de flertalet gånger bjudit in vänsterpartiet och kommunister till debatt men de törs inte. De vet att de inte har hållbara argument. Det är därför de håller på som de gör.

 9. Gunnar

  Henrik har ju inte fel i sak. Det han har presenterat är endast fakta. Sedan känner jag till Henrik sedan gammalt och vet att han redan innan han gick med i SD var och förmodligen är en reko kille. Med detta sagt vill jag bara säga att man får tycka vad man vill om SD men Henrik har inte begått något övertramp i denna frågan. Och som någon rasist har jag aldrig uppfattat Henrik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.