Var tredje sosse vill ha Reinfeldt…

som statsminster. Det säger kanske mer om det egna partiets partiordförande än om den klarast lysande stjärnan på den politiska himlen? Mona Sahlin är ett socialdemokratiskt snedsteg som kommer att kosta, min bedömning är att Alliansen kommer att vinna mycket på detta i det kommande valet. Jag tror också att miljöpartiet kommer göra sitt bästa val på många år, trots att de är ett enfrågeparti… Detta beror inte på att miljön är mer hotad nu än för fyra år sedan utan på grund av en politisk bränd kvinna. Sahlin inger inget förtroende.

Alliansen har genomfört dessa fyra år som snart är till ända på ett lysande sätt, de har hållit sig kalla i en tid av finanskris och recession. En vanlig kritik är att klyftorna ökar, detta känns som standardfrasen hos gemene socialist… Men faktum är att detta var ett vallöfte som svenska folket röstade igenom när de valde in Alliansen. Klyftorna ökar mellan de som arbetar och de som står "utanför" är ett sätt att se det. Men faktum är att det är vad som krävs för att bedriva en trovärdig arbetslinje, incitamenten för att arbeta måste stärkas. Det är inte arbetslöshetsersättningar utan arbete i sin renaste form, i sitt anletes svett som byggt detta land. Detta kommer bli allt tydligare i framtiden, när konkurrensen hårdnar. Förslaget "sex timmars arbetsdag" är att spotta alla som vet detta i ögat. Nu tror jag inte ens att västern är så dumma, detta är förmodligen framtvingat av "extremisterna" inom partiet, för själva tror inte ledningen på detta, de har ju gått ut sjunde klass de med…

Varför litar inte svenska folket på Mona Sahlin? Det sägs att en bild säger mer än tusen ord…

En person som inte kan sköta sin egen ekonomi ska inte sköta Sveriges!

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

 1. Lars Valler

  toblerone hit och dit visar bara att du tappar fotfästet jimmy. Börjar du bli oseriös eller rädd för att din tanke om alliansens föträfflighet fått sig ett törn ? Jag är luttrat och vet att statsministern kan vara eller inte vara, men politiken består.

  DN skriver idag

  ”S-V-MP får ihop 50,4 procent och M-FP-C-KD 45,3 procent. Ledningen har ökat från 3,5 till 5,1 procent jämfört med mätningen före.”

  samt

  ”Sverigedemokraterna sjunker klart under riksdagsspärren i Skops senaste väljarbarometer. Från 5,0 till 2,9 procent, ett ras som är statistiskt säkerställt.”

 2. Lars Valler

  Med din retorik ska väl moderater som fuskar i sina interna valprocesser inte heller styra landet ? Inte ska väl man ha en regering som tvingas byta ministrar som inte tex betalat TV avgit på åratal. Nej din förmåga att föra fram kreatitiva texter varierar och denna ser jag som mindre bra.

  Ser fram imot en bättre nästa gång.

 3. Jimmy Lindberg

  Vem som har ”rätt” får vi se i valet, så det återstår att se. Tycker du inte att det är ett problem att Mona Sahlin har rekordlågt förtroende, även i de egna leden?

 4. Marianne

  jag ska inte utropa mig som Monafan! Jag är ju Vänsterpartist! Men jag tycker faktiskt att en del folk i de ”egna leden” skulle skämmas över vilket sätt de behandlar sin partiledare på! De har faktiskt inte gett henne någon egentlig chans! Och angående toblerone, hon är minsann inte alls den enda politikern som använt/använder Statens konton i fel sammanhang!Men på henne har det verkligen fått en enorm genomslagskraft! Varför?

 5. Sunt förnuft

  Måste man ta till toblerone affären så tryter nog argumenten och rent retoriskt är det väl inte lysande. En sanning är dock att Sahlin inte inger förtroende, sedan får man tillhöra vilket parti man vill. Från att i slutet av 80-talet och in på 90-talet varit en lysande retoriker som ingöt skräck i sina politiska motståndare så har Sahlin sjunkit djupt och inget tyder på någon uppryckning. Märkligt att inte sossarna inser det
  Att kalla miljöparitet en enfrågeparti är dock märkligt, antingen är man inte påläst eller så har skräcken för miljöpartiet spridit sig till ända till Långsjöby 😉

 6. Jimmy Lindberg

  Svar till Sunt förnuft (2010-05-24 19:01)
  Jag tar inte till tobleroneaffären, den kom till mig. Att googla hennes namn efter en bild utan toblerone på är svårt.

 7. Jimmy Lindberg

  Svar till Bloggläsar´n (2010-05-24 18:38)
  Man kan inte vinna röster med den historiken, inte ens om man har talets gåva och retoriken i blodet. Aldrig, vilken osympatisk kvinna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.