Äntligen hårdare tag mot båtfolket

Från och med den första juni blir promillegränserna på sjön desamma som för biltrafiken. Den obegripliga skillnaden som funnits och som särbehandlat båtfolket ska nu upphöra. Det är en stor glädje då jag inte tycker om att denna grupp människor gynnats på bekostnad av andra grupper. Jag som har ett stort intresse av att köra skoter retar ibland upp mig på den speciella särställning som båten har som fordon. Man får vara mer berusad på en båt än i en bil respektive en skoter och skatter och avgifter är låga trots att de släpper ut stora mängder avgaser. Jämställdhet mellan fordonslagen efterfrågas, vad beror båtens särställning på?

-Nej jag säger bara, på dem kustbevakningen! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.