Slavarbete istället för fotboll för Kamrat Kim Jong Hun.

Efter Sveriges dunderfiasko i friidrotts EM är det kanske dags att snegla mot Nordkorea som vet hur man sporrar till idrottslig framgång? Eller kanske snarare avskräcker från fiasko… Kanske är det mer piska och mindre morot som är framgångsreceptet framför annat? Detta apropå Nordkoreas fotbollslandslags bestraffning som för tränaren Kim Jong Hun innebar 6 timmars massiv utfrågning (skäll) följt av straffet (som om detta inte var nog). 14 timmars straffarbete på en byggplats på obestämd tid, det finns nog inte mycket ork eller fotbollslusta när det förvärvet är färdigt. Fast vi vet ju alla hur effektivt de arbetar i kommunistländer… Han kanske bara behöver stö sig mot spaden och smutta brännvin ur fickpluntan medan cementblandaren går tom varv på varv…

Lite nyfiket undrar jag om strandraggarna från Portugal, Christiano Ronaldo med flera, tänkte att detta skulle hända när de petade in mål på mål mot diktaturen? Tur att vi lever i Sverige där kommunisterna håller sig i oppositionen.

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Etiketter: , , , , ,

12 kommentarer

 1. Kamerad!

  Din människosyn får mig genast att tro att Du verkligen har ambitionen att ånyo försöka skapa tusenåriga riket.

  Lycka till Jimmy!

 2. Fjällbo

  Mycket bra skrivet!Vi får hoppas för sveriges skull att dom och ”smygkommunisterna” S o MP fortsätter i opposition efter valet!

 3. Der Kamerad

  Jag känner bara till en person med fullt lika avsiktlig blandning av ursinne och förnuft som du.

  Önskar dig snar bättring!

 4. Working Class Hero

  I Sverige tvingar ”vi” (alliansen) ut sjuka människor i arbete, alternativt utförsäkrar dem.

 5. Jimmy Lindberg

  Det är oundvikligt att uppnå 0 fuskare likväl som 0 offer. Det är naivt att tro precis som nollvisionen, man måste bestämma sig för en viss hastighet och hantera konsekvenserna. Det här är en klassisk diskussion, det är naturligtvis illa för den person som blir utförsäkrad men det perfekta systemet saknas fortfarande. Fanns det oändligt med pengar skulle vi kunna ha ett system där alla som är sjuka på låtsas och på riktigt kunde ha full lön medan de var hemma men tyvärr.. Den länken ni skickade kan varken jag eller ni uttala er om, det är upp till handläggarna på försäkringskassan.

 6. Arbetare

  Det är 1 sätt att se på problemet.
  Ett kallt och inhumant sätt!
  Du menar att offer är oundvikligt i alliansens politik?
  För att uppnå ett högre syfte???
  Med bruten rygg, ska man alltså offra sig för alliansens syfte?
  Syftet att spara pengar till skattesänkningar!!!
  Der Kamerad; din teori är inte helt verklighetsfrämmande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.