Hjälp Ryssland

Oavsett vad man historiskt sett tycker om ryssar som folk tycker jag att vi borde assistera dessa under den nuvarande brandkatastrofen. Jag tycker att vi borde erbjuda vårt försvar och dess helikoprar till hjälp. Dessa behöver flygtimmar och personalen är ändå avlönad att stå i något så kallat standby-läge, varför då inte skicka dessa på skarp övning? Flygbränslet får Gazprom stå för… Sveriges anseende kan dessutom förbättras hos Ryssland det stora landet i öst, som är en viktig framtida avsättningsmarknad. Just nu tycker de bara att Sverige är ett jobbigt land som förhalar nordstream, som hittar ubåtar i skärgården och som stödde Finland. Tjänster gentjänster… Jag tänker win to win.

Dessutom kan det bli riktigt hett om öronen om kärnkraftverk råkar i lågor vilket enligt nyhetsrapporteringen kan vara nära förestående.

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.