(s)exköp

Två riksdagskandidater misstänks för att ha köpt sex av prostituerade i en övernattningslägenhet som tillhör LO, skriver Aftonbladet. De båda männen är socialdemokrater och kommer från Mellansverige. I juli åkte de till Stockholm för att vara med i valarbetet.

De gick på krogen efter några möten och sent på natten upptäcktes de på Malmskillnadsgatan av polisens spanare. Där gjorde männen upp om sexköp med två prostituerade kvinnor och tog sedan en taxi till en LO-ägd lägenhet i centrala Stockholm. De bevakades hela tiden av polis, som senare tog sig in i lägenheten och tog männen på bar gärning när de hade sex med kvinnorna. Männen väntas få ett strafföreläggande av åklagaren inom kort – att de godtar böter utan rättegång.

– Jag kommer att hjälpa till i valrörelsen fram till den 19 september, men jag ska inte ta några uppdrag. Det är för att inte skada mig själv och partiet, säger en av dem till Aftonbladet.
– Min kompis är också otroligt ångerfull. Han var inte med och hämtade dem, det var jag som gjorde det. Han var så full…han rörde inte henne över huvud taget.

Två bevisat sexköpande socialdemokratiska riksdagsledamöter föranleder garanterat mindre diskussion än en påstått sexköpande Littorin… Vad har hänt med denna värld när heliga socialdemokrater köper sex i storstan? Inte trodde man väl att folkets företrädare betedde sig såhär illa…  Ej heller trodde man att valet 2010 skulle bli såhär smutsigt.

 

Etiketter:

12 kommentarer

 1. Hans

  Du Jimmy.. Om vi nu ska läsa nyheter vilket är bra. Vad säger du om detta då?

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7641197.ab

  Handlar om en M politiker som hoppar av partiet pga alla utförsäkrade..
  Jag känner själv till folk som trots svår cancer blivit tvungen att gå till jobbet för att de blivit av med ersättningen…. och jag vet speciellt en av dessa har svårt att ta sig upp ur sängen pga. smärtor och orklöshet… Detta är inte humant i vårat samhälle men helt normalt enligt M politik….

 2. Lars Valler

  nja jimmy debatten on sexköpande politiker dör inte med en eller annan som åker dit, lika lite som sexköpande idrottsmän eller pedofiler som vid över 70 år springer från vårdare utan frågorna är om det ska påverka valets utgång. Kanske det ska efter valet ska fortsätta vara förbjudet att köpa sex, resurser läggs på bättre och fler vårdare. Jag röstar på socialdemokraterna för ett rättvisare sverige.

 3. Mr Cool

  Estland drogs länge med dåligt rykte som rövarkapitalismens förlovade land. När två svenska fackföreningsledare hittades mördade vid en soptipp var det många som bestämde sig för att aldrig åka dit. Att fackföreningsledarna knappast hade sysslat med nattliga arbetsplatsbesök hos kollektivanställda var liksom inte så viktigt?. Vid tiden för denna händelse stod det ganska klart vad dessa herrar egentligen hade sysslat med d.v.s. krökat för mycket och haft samröre med prostituerade

 4. John

  En bra arbetare är en som arbetar och när han/hon blir sjuk så ska dom slängas på soptippen , eller hur Jimmy. Moderat Politik, arbetslösa, sjuka och de som gått i pension lever på bidrag och ska straffas med mindre lön.Upplysningsvis Jimmy så är A-kassa en försäkring vi betalar in när vi arbetar för att klara av en eventuell arbetslöshet ,sjukförsäkringen likaså samt pension är den den del av löneökning vi har avstått till pension för en trygghet vi ska ha på ålderns höst. Det är inte Bidrag. Mvh Icke Brunnstömmare Fortfarande Rutten Människosyn med eller utan ursäkt.

 5. Jimmy Lindberg

  Svar till John (2010-08-19 16:33)
  Att få fler att jobba är inte en ruttan människosyn, en tiondel av de arbetsföra i detta land är inte förlamade människor i värk. Det är dessa man vill få i arbete, de sjuka som hamnar mellan stolarna är olyckliga exempel. Ett annat olyckligt exempel är alla de som tidigare fått ersättning som varit arbetsföra som nekar jobb och som väljer att vara hemma. Det är ett sådant upplägg som är katastrofalt för landet. Borg och Reinfeldt är båda ekonomer med förståelse för hur ett land får tillväxt.

 6. Jimmy Lindberg

  Svar till Hans (2010-08-19 14:24)
  Jag kan inte kommentera enskilda fall utan mer bakgrundsinformation. Men en person med cancer kan väl arbeta om denna tar bromsmedicin? Det är ju försäkringskassan som gjort bedömningen inte moderaterna! Du blandar ihop. Som politiker kan man göra två saker när man inte håller med om något partiet står för, 1) påverka och få till förändring 2) hoppa av. Men vid alternativ två har man inte förstått vad politik går ut på och har således inget där att göra.

 7. Hans

  Försäkringskassan jobbar väl enligt det nya sjukförsäkringssystemet som regeringen tagit fram eller?
  Då borde regeringen vara ytters ansvarig? Då du inte verkar ha sett något problem med alla utförsäkrade människor som tydligen helt plötsligt blivit friska efter nya reglerna så antar jag att du lever i en perfekt värld och ej har några svårt sjuka omkring dig vilket är ju bra för dig men nån gång kommer även du drabbas av dessa regler och inse hur grymma de kan vara mot människor i svåra situationer.. Jag för ett humanare sverige och alltså inte på moderatera!!

 8. Hans

  Dessutom måste man väl alltid ha rätt att ändra åsikt samt byta parti om man ångrar sig? Varför skulle man då inte ha inom politik att göra längre? Partier ändrar ju inställning i olika frågor och om det inte passar sin egen syn måste det ju vara bättre att byta parti än att sluta jobba politiskt! Du ser allt väldigt svart och vitt tycker jag. Ibland så kommer människor på sig själva vid mogen ålder eller vid olika situationer i livet att man haft ”fel” syn på saker och ting och då har man alltid rätt att ändra sig! Rätt och fel är kanske fel ordval men du förstår nog vad jag menar…

 9. Jimmy Lindberg

  Svar till Hans (2010-08-21 23:07)
  Det finns inget svart eller vitt inom politik, det är gråzoner där man väljer ett parti som rimmar bäst med sina egna värderingar och åsikter. Man kan arbeta för att vara del i att styra partiets ackumulerade åsikter. Kanske kan enstaka fall påverka människor att fundamentalt ändra åsikt. Måhända ordval, men det är lätt hänt. En moderat blir nor folkpartist före han blir sosse…

 10. Göran Rudling

  En kommentar till (s)exköp.

  Du påstår, helt felaktigt, att de sexköpande socialdemokraterna är riksdagsmän.

  De kandiderar till poster i kommunfullmäktige i respektive stad.

  Önskar att du rättar det. Finns ingen anledning att sprida falska rykten.

  Mvh

  Göran Rudling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.