Saab och Noan runt

Vad vill en del med sin blogg? Om man inte vill ha reaktioner, känsleyttringar eller har förhoppningar att andra människor ska tänka till med det som finns mellan öronen varför skriver man då? Det är uppenbart att jag har känslor för dessa skitbloggar då jag själv reagerar på det omintetsägande och medhårsstrykande.

Vad har hänt idag annars, ser att Saab söker motorsamarbete med BMW, hoppas de byter de klena växellådorna när de är på G. Kanske Saab blir ett alternativ för de med högre krav då? =) Det verkar som de med hjälp av BMW ska blåsa liv i en mindre Saabmodell. Det ar ju talats en längre tid om en 9-2 men vi får väl hoppas att det blir en Sonett.

Har förresten inlett operation, return of the man of the universe. Ja, jag ska ut i löpspåret och även inta IKSU. Den mentala förberedelsen är redan klar. Någon som vet hur långt spåret Noan runt i Stensele är? Ska nämligen klå min hurtiga lillasyster där till våren… Men eftersom hon verkar träna som en gnu och ska åka Vasaloppet i vinter kan det bli tuffare än jag trott. Kanske måste slita mig från VK bloggen?

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. John

  Ja du Jimmy de här är ju en Skitblogg. Du skriver ju varje dag om något som inte har någon som hellst verkligheltsförankring , inte något konstruktivt eller någon som hellst lösning på problemen i samhället . Bara Medhårsstrykande och Intetsägande Moderat Blogg.Hoppas att Saab fixar växellådorna så du kan byta upp dig till en SAAB för dig som sitter i en Trång BMW 320 d.

 2. Jimmy Lindberg

  Tror inte att du John läst ett ord. Den har verklighetsförankring och debatterar nyheter och kommenterar dem och med jämna mellanrum kommer konkreta exempel på lösningar på problem. Jag skulle gärna köra Saab när de börjar göra bilar som inte enbart godtrogna Svenskar köper. Först och främst måste de få ner förbrukningen, BMW är världsledande med sina dieselmotorer så vi ser väl hur det nu blir. Växellåderna är hämtade från monarkcyklar på 50-talet och det är ju också ett problem… Ska du inte gå till doktorn och undersöka pinnen du har uppkörd i baken?

 3. Jimmy Lindberg

  Om en månad och 2 dagar är denna blogg ett år. Jimmys voice har i dagsläget 78 578 sidvisningar. Personligen tror jag att dessa personer inte kan ha klickat in av misstag för att sedan återvända om de saknat åsikter om innehållet. =) Svenskar kommenterar i regel när de inte håller med. Tycker detta är ett trevligt tidsfördriv, anser överlag att det är för få bloggar som får mig att vilja kommentera innehållet. Uddlöst!

 4. John

  Ja uddlöst var ordet, Jag läser nyheter varje dag i 4 tidningar VK, VF Exp och Aftonb. och bildar mig en uppfattning om vad som sägs och görs, så jag tror att jag är nog så Uppdaterad som du, men skillnaden mellan vi två är 38 års Arbetslivserfarenhet.M- nej, kan inte rösta på min egen undergång.Att sjunka så lågt som att anklaga andra ha en pinne i röven som har en annan åsikt är bara ett bevis på att de Vuxna livet inte har börjat än för dig.

 5. Jimmy Lindberg

  Svar till John (2010-09-29 19:36)
  Pinnen i röven har du eftersom du kommer med falska anklagelser. Men det är klart du har ju arbetat 38 år längre än mig så då har du ju säkert fog för det du påstår.

 6. steve

  Noan runt spåret är bara och glömma, alldeles för långt
  din lillasyster är för bra
  men det var ju jättebra att du tog dej upp på berget inte alla som klarar det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.