Hela S-styrelsen bör avgå

När detta händer är partiet en reell motståndare igen, Sverige behöver en bättre opposition. Karaktärerna som för närvarande "leder" partiet är alla svaga kort, de har inte på något plan en man eller kvinna som kan mäta sig med ministrarna i alliansen. Nu hörs röster från SSU och Juholt att något måste göras, det är ohållbart att bara ånga på när inte (s) ens lyckas vinna med hjälp av sina små tomtenissar under en lågkonjunktur. Ska bli spännande att se nu när ytan sakta krackelerar, ytan av "småfolk" som länge ljugit om sitt stöd för ledningen.

Etiketter: , , , , ,

7 kommentarer

 1. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

  Håller fullständigt med dig om att Socialddemokraterna är värdelösa i opposition ! MP och V är bättre på det, men problemet är ju nu att så fort oppositionen opponerar, så anklagas de för samarbete med SD!!

 2. Jimmy Lindberg

  Svar till Marianne Johansson Bygget Mosekälla (2010-11-10 09:57)
  Ja så blir det, det funkar båda vägarna. Jag tycker att man inte ska anklaga någon för att samarbeta med Sd. Det är ett allvarligt hot mot demokratin. Ibland överensstämmer deras ståndpunkt med andra partier så är det, ingen nyhet i det.

 3. Johannes

  Ja det är klart att de kommer avgå. Det går inte att rädda nu tyvärr. Det tycker jag är trist för jag gillar Mona Sahlin mycket. Det är tråkigt att en kvinna aldrig ska få lyckas inom S. Patriarkatet ser återigen ut att segra.

 4. Johannes

  Förutom att jag hatar ungdomsförbund så kan jag säga en sak om Storumans befolkningsminskning. Ett tips bara Jim. Bygg en Moské eller två. På så sätt har ni bra möjligheter att locka dit inte bara landets befintliga araber och övriga muslimer. Även de som är på väg in i landet får anledning att välja norrlands blivande mecka, Storuman.

 5. Jimmy Lindberg

  Svar till Johannes (2010-11-12 10:35)
  Jag har väl egentligen ingen åsikt om ungdomsförbund generellt men en (s) ordförande Jytte Guteland är jag faktiskt imponerad av. Tycker att hon verkar stabil och genomtänkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.