Galet tokmys

Min bröllopsdag vill jag gärna fira på ett minnesvärt sett. Gärna boka ett flådigt hotellrum eller kura ihop framför en öppen spis någonstans lågt bort i en skog i en mysig liten stuga. Allra minst äta en snofsig måltid på en elegant restaurang.

I fyra års tid har vi alltid jobbat natt på vår bröllopsdag. Varje gång!

Så istället har fireriet alltid blivit helgen innan eller helgen efter.

I år tänkte vi minsann inte låta kommunens schemalagda obekväma arbetstid komma emellan utan i år skulle vi fira på Dagen D genom att åka förbi byns konditori och köpa nybakta morgonfrallor.

På deras icke särskilt väl uppdaterade hemsida stod det att de om lördagen skulle öppna kl.07.30 vilket var helt perfekt eftersom vi slutar vårt arbete kl.07.00. Väl där så informerades vi genom en handskriven lapp att öppningstiden numera är kl.10.00.

Som tur är så är jag inte tappad bakom en vagn och känd för min stora påhittighet så vi åkte hem och bakade knallheta scones och knäckte en väl kyld champagne som avnjöts i sängen.

Galet tokmysig bröllopsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.