Tjockt liv

Jag undrar varför livet många gånger har en förmåga att tjocka ihop sig?

Ibland har man verkligen ingenting att göra med hur mycket överflödstid som helst. Ibland har man svårt att hinna andas.

Visst kan det oftare än sällan handla om att man skjuter upp måsten, är ostrukturerad och gör annat men ibland är det helt enkelt yttre faktorer som styr.

Förra veckan gjorde vi tidning och oavsett om man är reporter, fotograf eller redigerare så har man arbeta att göra till sena kvällen – under hela veckan.

Idag har vi en filmrecension som ska lämnas in på svenskan, en redovisning i samhällskunskap och dessutom fick jag en uppgift av läraren igår kl.20.00 som ska redovisas idag.

Igår fick vi en uppgift i journalistik vilket kommer att innebära hemarbete under hela vecka och säkerligen under hela helgen.

Lägg då på att en familjemedlem fyller år i morgon, en fest om lördagen ska styras upp – med en förkyld make och jag själv med en huvudvärk from Hell sedan torsdag förra veckan.

Det är bara att trycka Ipren och se glad ut för jag antar att man inte kan skolka?

Tips till maken:

En utlandsresa till varmare breddgrad med stråhattar, parasoll och paraplydrinkar skulle inte vara helt fel i födelsedagspresent.

                 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.