Vad pysslar Lotta med nu för tiden?

I mitt stilla sinne trodde jag att det efter praktikens tokstressade tillvaro skulle finnas tid för eftertanke och reflektion, välformulerad återblickar i ett eller två blogginlägg om dagen men icket…

…vi kastades rakt in i en ny och spännande värld där vi numera med radion som verktyg ska försöka bevaka och påverka världen.

På torsdag ska vi göra ett radioprogram och alla har fått var sin uppgift att ansvara över. Själv snodde jag överilad åt mig uppgiften att skriva en radiokrönika som med min hittills okända och vackra radioröst ska läsas upp i programmet.

Jag har ännu inte skrivit en rad och förstår inte vad det är som gör att krampen plötsligt smugit sig in i mina leder likt lepran?

Kan det vara så att alla dessa veckor i skolan och praktiken har gjort att jag tappat allt självförtroende vad gäller att komponera alster fritt från hjärtat – vilket man får när man skriver krönika/kåseri – till skillnad från nyheter där man ska vara objektiv?

Jag måste försöka återgå till mitt tidigare mantra som lyder ”Lotta…skriv vad fan som helst utan att tänka och rätta skiten efteråt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.