Att rasta volangerna

Jag har lånat hem nåt typ av träningsredskap som jag direkt förpassade ner i källaren. Ganska direkt hoppade jag upp på åbäket för att snabbast möjligt börja trimma inför badsäsongen.

Sammanfattningsvis kan jag väl säga att allt löst hängande daller fick sig en ordentlig omgång. Gäddhänget skvimpade runt och la sig på ovansidan så att jag vid något tillfälle rent trodde att jag hade svarvade biceps.

 

Slapprumpan skvalpa i stort sett helt av sig själv i takt med de vispande handtagens framfart samt vållade en smärre hjärnskakning när den upprepat slog i bakhuvudet.

Vibrationerna i ridlåren trodde jag ha fått varenda cellulit att utplånas – att de senare återfanns i ny form av knäskålsdaller var för mig en överraskning.

Hängpattarna var från början väl packade i den nyinköpta tränings-BH’n. Att bullhänget mitt bak på ryggen skulle kunna orsaka efterskalv var för mig en ny erfarenhet. Att sedan BH-hyskor flög likt kastvapen genom källarplanet och BH’n dök upp i trosorna var en aning skämmigt.

Alla mina volanger är idag ordentligt rastade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.