Rock n Rollvecka

 

Det där att hinna andas, äta och sova har denna vecka visat sig vara överskattat. Likaså att städa, tvätta eller pussa yngel i pannan.

Visserligen fick jag världens godaste fiskgratäng på tjejmiddagen i onsdags men däremellan har födelsedagstårta, varmkorv och oändliga koppar kaffe förgyllt mitt gomsegel.

Det kostar att ligga på topp!

Trots att jag haft en überstressig vecka har det mesta varit självvalt och av fri vilja. Det är alltid lika roligt att gå på kalas och träffa släkt och vänner, kul att sno åt sig egen tid och kosta på sig en fotokurs, underbart att träffa brudarna och bli serverad en delikat anrättning till tjattret och skrattet av svunna dåtiders eskapader och planera framtida erövringar.

Att arbeta tio timmar natt kan vara roligare om man har arbetskamrater att samtala med om ledig tid råkar infinna sig. Just denna arbetsnatt var jag placerad på annan ort och just där finns inga arbetskamrater att samtala med om ledig tid råkar infinna sig. Istället ägnande jag dessa minuter till att göra svenska läxan – på betald arbetstid.

Harreligen!

I kväll var det meningen att jag skulle ligga under filmflisen med största chipsskålen vippandes på magen men planer är till för att ändras.

I kväll blire grill hos goda vänner och sedan vidare på eftersläpp på cykelfesten.

– Hörde jag skål!

Lotta 80-talet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.