Förbannat bra

 

Vaknade i ottan av gårdagens fågeljakts plugg som snurrade i lillhjärnan.

Nästa vecka ska vi i klassen som går press (inriktar oss på tidningsmakeri) få en alldeles egen vecka för att prova på att göra radio.

Uppgiften var ganska enkel för de som lyssnade på instruktionen:

– Ni ska skapa ett inslag om ett engagemang. Kommer att bli förbannat bra!

Jag gillar min magister för hans kraftord går rakt in i min nakna radiosjäl och får mig att tro att jag verkligen kommer att lyckas – förbannat bra dessutom!

Jag funderade ett slag och kom på att jag har en god vän som brinner för skog, djur, natur, fjäll, gevär, ripor, fjällbäckar, hagel och jägermeister.

I min iver och totala förmåga att missuppfatta saker och ting hade jag bokat in min radiointervju redan i dag. Det kan för utomstående ses som en briljant driftighet men med tanke på att vi skulle gå igenom radioutrustningen och säkert få en hel del smarta intervjutips om måndagen – så var dagens bokning allt annat än en briljant driftighet.

Det började med att min fulladdade radioutrustning gallskrikande blinkade ”low battery” när vi äntligen stod mitt ute i skogens ingenstans.

Igår hade jag försökt klura ut hur utrustningen fungerade och av någon anledning inte lyckats stänga av skiten under natten. Turligt nog är jag väl medveten om min klantighet och hade stoppat två AA batterier i fickan innan jag åkte.

Vi vandrade runt i skogens ingenstans i flera timmar och pratade skog, djur, natur, fjäll, gevär, ripor, fjällbäckar, hagel och jägermeister och tror jag gjorde den bästa intervjun ever – förbannat bra dessutom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.