Studentliv

 

Vi har fortfarande film på schemat och det är fortfarande lika roligt om inte roligare.

Vi har gjort nyhetsinslag, reportage, reklamfilm, enkäter, ståuppor och filmat en känsla. Vi har klippt, klistrat, lagt på ljud, trollat bort ljud, byggt om skolan, tvingat micken in i intervjuoffer, trixat med skarvar, tävlat, ätit choklad, fått kritik, fått beröm, kollat på en frispark, skrattat och vitbalanserat ihjäl oss.

Julafton närmar sig med stormsteg och jag är inte ens är i närheten av att vara klar med varken klappar eller annat julkrafsande. Varje dag studerar jag mitt filmschema noggrant för att försöka planera in en tänkbar skolkdag. En skolkdag där jag möjligen har chans att hinna kapp julstressen och alla fall beta av det väsentligaste.

Men vad gör man när varje ny filmdag är roligare än den förra?

Man går dit, är kreativ, skrattar och njuter av studentlivet när det är som bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.