Stolt är jag

 

Jag är så jäddrans nöjd med mig själv när saker och ting går som jag tänkt. Det är inte alltid resultatet blir som bilden jag har i huvudet men nu har det hänt två gånger på kort tid.

Jag kan inte berätta allt eftersom detta handlar om en julklapp men jag kan berätta att förarbetet säkert har tagit 100 timmar.

I går hade vi bara en timmes lektion men jag var på skolan redan kl.0900 och försökte klura ut hur i h..vete det var man gjorde för att komma igång med inDesign?

Jag satt och fipplade bland pilar och pryttlar i en evighet innan en klasskamrat stack in huvudet och visade mig. Därefter bråkade jag (helt själv) med skolans skrivare som mer liknar en rymdraket än något som ska spotta ut papper. Skolans skrivare tuggade papper som en understimulerad hundvalp och hade jag haft skor på mig hade skolan nästa termin haft en sprojlans ny rymdraket.

Efter sju timmar med ett kort avbrott för ett nyhetsforum var jag klar och resultatet blev outstanding.

Alla som sett mig i närheten av inDesign och skolans rymdraket vet vilken otrolig bragd detta är!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.