Alanya

Turkiet var underbart, strålande hett, härligt slappt, makalös mat, fantastisk strand, behagliga bad, vackert sällskap, flott hotell, ljuvligt balkonghäng – men för jävligt dyrt.

Jag kan köpa att det är ungefär samma priser utomlands som i Sverige men inte att det är dyrare. En pizza kostade 80: – ungefär likaså en tallrik Carbonara och en inhemsk öl i butik 18: –

Kanske är jag sniken för att jag fortfarande är en fattig student men någon måtta får det väl vara – dricks skulle till och med chauffören som körde transferbussen ha!

Trots detta så hade vi en helt galet härlig semester men spritflaskjonglerande bartenders, dans på bardiskar, vi blandade cocktails på bartenderns huvud, gick vilse i en borg, träffade tåfiskar, såg Sverige segra och det bästa var nog när en servitör till Emil sa:

– Brorsan, kom igen och skaka lite rooompa!

Vi kom hem sent i går och genast startar jag upp helgen med nattjobb men ser mycket fram emot måndagen då jag får höra vad mina klasskamrater haft för sig i 11 veckor. Nu är det inte många dagar kvar på min tvååriga journalistutbildning – typ enstaka sju.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.