Uppdatera bloggen…

…var det en människa som sa till mig!

Jasså tänkte jag – det finns alltså människor som läser min blogg?!

Det som är svårt när man inte har skrivit på väldigt länge är inte att hitta uppslag utan att sortera bland allt man vill berätta.

Min fröken har alltid sagt att man inte kan blanda ihop och berätta om tusen olika grejer i samma text utan man väljer en sak  – en vinkel.

Det har varit hammockhäng, trädgårdsplantering, husrenovering, 29 grader, husvagnshämtning, tjejmiddag, familjegrill, rabarberpaj, surströmmingsfrosseri, picknick, skatteåterbäring, yatzy, pubrunda, kissebäbbarväntan, födelsedagsfirande, jobb, skola, avslutning och journalistexamen.

Jag har alltid varit en obstinat elev…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.