Att klicka hem

Beställde sommarklänningar från Mandel. Det som är bra med Mandel är att man har grejerna hemma bara efter någon dag. I stället för att springa på stan som en galning dagen innan ett party klickar man i lugn och ro bara hem grejerna. Smart är om man beställer samma plagg i olika storlekar och färger, prova hemma och skicka tillbaka det man inte är nöjd med. Utan en enda stadsresa.

Beställde några klänningar, provade, skickade tillbaka, beställde några andra, behöll och skickade tillbaka.

Problemet var att fakturorna som kom på mail blev en salig röra. Jag ringade till Mandel för att få veta den aktuella skulden men de hänvisade till Klara som ansvarade för fakturorna. Klara sa att jag betalat in 390: – för mycket och summan skulle snarast tillbaka på mitt konto.

Skönt tänkte jag tills jag i dag öppnande posten och hittade ett inkassokrav från Klara på 449: –

Som tur var så löste det hela sig väldigt enkelt med ett litet telefonsamtal men visst är det egendomligt att när jag vill betala min skuld så får jag istället igen pengar för att sedan få ett inkassokrav..? 

Halv bild snodd från www.mandeldesign.se

 

En kommentar

  1. Marja Granqvist

    Klicka på ’kontakt’ uppe till höger och skriv ner dina problem med bloggen så får du hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.