Munkrull

– Ska vi inte ta och köpa en sån här? sa maken här om dagen och höll upp en Listerine munskölj.

Såg att den kostade nära en hundring men eftersom den motverkade plack, karies och dålig andedräkt så torde det väl vara det sistnämnda som var orsaken till detta impulsköp.

Morgonen där på fick jag en godmorgonpuss av maken och han luktade oregano.

– Har du ätit pizza till frukost? undrade jag oförstående då denne individ aldrig får i sig annat än kaffe med mjölk om morgonen.

– Nej, det är Listerine Total Care, svarade en mycket nöjd om nu än aningen läspande make.

Eftersom jag förstod piken så gled även jag in i badrummet och fyllde upp en redig tuting, kastade huvudet bakåt och svepte rubbet.

Det brann, sved och frätte i min munhåla och den vanligtvis så glatta invändiga munhålehud krullade nu upp sig och ut spottades en besynnerlig klump.

Tårarna sprutade och frätskadan fortsatte inåt och tog bakvägen via hörselorganen och brände bort en bit av mellanörat och ut ramlade ett fragment av örontrumpeten.

Den minsta misstanke om Aids, syfilis eller mördarbakterien var blott ett minne och en skvätt kaustiksoda har inte kunna gjort ett bättre jobb. 
Kindernas insida blev som sandpapper och tungan påminde numera om ett solsemestrande russin på Maldiverna.

Helt klart en produkt som håller vad den lovar men jag kan inte låta bli att undra varför de envisas med att krydda med oregano?

listerin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.