Förspel

Hur kommer det sig att män och kvinnor i dessa upplysta tider ser så annorlunda på förspel?

För de flesta kvinnor börjar förspelet oftast flera timmar innan själva akten. För en kvinna rinner det sällan till i brallan bara för att mannen trycker in hela handen i trosorna eller hon har hela munnen full av en omkringvispande tunga.

Nej det börjar många timmar tidigare.

Vi pratar om tidig förmiddag när mannen frivilligt bär ut soppåsen. Helt plötsligt är soporna borta och det börjar pirra lite lätt runt naveln. Oftast slår hon ifrån sig känslan lika fort som den kom och förstår att det var en engångsföreteelse. Dock har där såtts ett frö.

En kvinna tänder, till männens förvåning, inte heller på presenter. Presenter som sexiga minimala spetsunderkläder. Det är mer en egoistisk present till männen själva. En passiv gåva där önskan är en exotisk dans för att underhålla och än mer stegra den medfödda lättjan. Till dem själva.

Nej en kvinnas bästa present från en man är nog en dammsugare till mannen själv. När mannen självmant plockar fram dammsugaren och trallande glider runt över golven och med glädje gör skinande blank, börjar det lite lätt sippra i trosan.

Sällan är det enkelt för en kvinna att sitta i soffan intill en man och bara mysa. Se en bra film, äta lite gott och bara kura ihop sig i varandra. Skulle kvinnan där känna en otrolig lust att sensuellt pussa hans nacke så får hon vara medveten om konsekvenserna. Antagligen blir hon direkt nedbrottad på rygg med en hand runt vänster tissetipp. Hade han där istället erbjudit fotmassage hade soffdynorna redan samma kväll skickats till den närliggande kemtvätten.

En man som erbjuder sig att tidigt en söndagsmorgon gå upp med barnen har lagt grunden för att kvällen ska bli gynnsam. Tar han dessutom barnen till simhallen och handlar middagsmaten på vägen hem, är garantierna i stort sätt säkrade. Tillagar han dessutom middagen och frågar kvinnan (utan sarkasm) om hon haft en lugn och skön söndagseftermiddag, är det bara en sak som kan hända. Grannen i lägenheten under ringer och kräver att han ska betala för vattenläckan i taket.

Det är synd att män i dagens läge inte har koll på vad som oftast tänder kvinnor. Många gånger är det ”lilleman” som styr och då försvinner allt sunt förnuft och rediga tankar grumlas. Om min man tog ut soporna, bara någon gång, skulle jag blixtsnabbt köpa en stång och montera fast den i vardagsrummet. Jag skulle köra poledance och åma mig så polefitnessbrudarna skulle vara tvungna att hålla åt höger. Jag skulle stå hängande över frysboxen så tissetipparna ordentligt styvnade och jag skulle köpa latex trosor så grannarna i våningen inunder inte längre klagade.

Förspel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.