Slapp katt

Vi har en del katter och det är underhållande och festligt på många sätt.

Fräääs

klok katt

Svartnos1

Vitnos

På andra sätt är det helt ofestligt. Då tänker jag främst inte på allt katthår som fastnar på kläder. Inte heller tänker jag på de bollar av katthår av storlek höbal som i huset rullar omkring och håller på att välta omkull allt i sin framfart. Jag tänker främst på när jag avslappnat ligger i ett varmt skumbad med ett glas rött och någon av de fem hårbollarna alltid ska envisas med att lägga en blaffa i kattlådan. Av sorten den allra värst illaluktande.

Vi har av en obegriplig anledning fem katter. Fem katter där två par är syskon och en är mamman. Fem katter med fem olika karaktärer. Av dessa är det en, vars namn jag sedan länge glömt och numera enbart kallar för Hungran. Hungran är min idol för Hungran är expert på livsnjuteri.

Hungran2

Hungran1

Hungran Rock

Hungran3

Hungran6

Hungran4

Hungran5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.