Skönhet

I mina Glossybox’ar får jag var månad alla möjliga oklara pryttlar för skönhetsförbättring. Eftersom jag är helt borta vad gäller allt i sminkväg är jag oerhört glad att det i var box liggen en liten folder som förklarar hur man ska använda var sak och till vad.

Jag hittade några pluttar och lästa i den medföljande foldern:
”Anatomicals – Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches är ett mirakelplåster som används under ögonen. Reducerar fina linjer, ger huden energi och lyster och minskar svullnad och mörka ringar. Applicera på rengjord hy och ta bort efter 30 minuter.”

Efter kvällsduschen tryckte jag fast pluttarna under ögonen och struttade omkring i det nedsläckta huset i 30 minuter och plockade förstrött med diverse måsten. Min 23-årige son som för tillfället bor hemma under sin vindkraftsteknikerpraktik höll på att ramla baklänges när vi råkade på varandra i köket.

– Eh…öh…jaha..?
– Det här är bara någonting man ska ha under ögonen för att bli snygg.
– Oookeeey…vad fin du blev!

ögonfix

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.